Logo Loading

We ship nationwide. 30-day return policy. Free standard shipping on orders over $75.

  • 0
    • No products in the cart.

De Belgische loterij

  • Home

De Belgische loterij gaat met de tijd mee en vanaf 18 januari zullen dan ook alle kansspellen die je bij de nationale Loterij kan spelen, ook online aangeboden worden. Met deze stap hoopt de loterij het aantal illegale online spelers https://www.onfeetnation.com/profile/MartinArdon/ te verminderen.

Vanaf half januari zal je op de website van de Nationale Loterij legaal terecht kunnen voor kansspellen als Lotto, Joker, Euro Millions, Keno, Pick 3, Super Lotto en Super Joker. De spellen worden op dezelfde manier gespeeld en zullen niets meer gaan kosten dan gewoonlijk.

Helaas voor de Nederlanders kunnen alleen de Belgen op de website terecht. Dat geeft wel aan dat de Belgen de Hollanders deze keer een stap voor zijn. Want wanneer je de website van enkele Nederlandse loterijen bezoekt kom je niet verder dan een gratis spelletje keno of sudoku. Wel kun je je aanmelden via de website, maar daar blijft het dan ook bij.

Hoewel een regering natuurlijk altijd bang is voor misbruik door minderjarigen, is de Nationale Loterij zeer goed voorbereid. Door middel van een elektronische identiteitskaart rijksregisternummer kunnen de meerderjarige spelers uit België een spelersrekening openen. Dit zou moeten voorkomen dat minderjarige spelers een spelersrekening kunnen openen. Vervolgens kan men via een traditionele overschrijving, internetbankieren of door middel van een prepaidkaart, te koop bij de kiosk, geld storten op de spelersrekening. Onverantwoord spelen wordt door de loterij tegengehouden doordat er een limiet is gesteld aan het bedrag dat op de rekening gestort kan worden en er is een limiet gesteld aan het verlies dat kan worden geleden per dag. Zo kan men hooguit 450 euro op de rekening storten, maximaal 300 euro verspelen in zeven dagen tijd en is het maximum dat men per dag kan verliezen 100 euro. Hierdoor wil de loterij en de regering het online spelen in de hand houden, maar de Belgen niet onthouden online kansspellen te spelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *